Як місцеве самоврядування використовує військовий ПДФО, скільки його отримано й використано, що потрібно робити з цим податком обґрунтовують в Дзеркалі тижня Олександр Слобожан, Виконавчий директор Асоціації міст України та Оксана Продан, Радниця Голови Асоціації міст України на підставі данних 754 громад.

Голова Коломийченської військової адміністрації Луганської області Галина Радченко:

«Я знаю, що ПДФО дасть нам можливість допомогати військовослужбовцям. ПДФО заходить у нашу громаду, а ми відкрито і швидко можемо робити закупки того, що потрібно нашим Збройним силам. До речі , зараз хлопцям на нашому напрямку [ Cватівський напрям – ред.] потрібні буржуйки і ми шукаємо їх по спонсорах, так як у бюджеті громади коштів просто немає. Наша громада є аграрною і надходження до місцевого бюджету було тільки від сплати земельних податків. Наразі вже півтори роки громада є окупованою і землі не засіваються, тож надходжень бюджету немає.Тож єдиний вихід, для того щоб повноцінно, швидко та оперативно допомогати нашим Збройним силам – це надходження військового ПДФО.»

Далі: https://zn.ua/ukr/ECONOMICS/vijskovij-pdfo-khiba-revut-voli-jak-jasla-povni/?fbclid=IwAR1dX6lvLaC2f-_XS-EiWpyFyjQU2-s5MgGDCMLXhpRa-oclGQ-U1YAqVHk

Фото без опису