Майбутнє України в твоїх руках!

Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності.

Тренінг у Дніпрі: що корисного було для Коломийчиської громади

Представники Коломийчиської військової адміністрації на чолі з Галиною Радченко 23 квітня взяли участь у тренінгу на тему «Актуальні питання захисту прав громадян в умовах воєнного стану в Україні». Тренінг пройшов у Дніпрі та був організований Норвезькою радою у справах біженців (NRC) в Україні.

Міжнародна платформа економічної дипломатії Nazovni

Міжнародна платформа економічної дипломатії Nazovni – цифровий сервіс, створений за інституційної та інформаційної підтримки МЗС України, який допомагає українському бізнесу вийти на нові ринки за підтримки представників дипломатичних установ України у понад 120 країнах світу.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи. Як держава планує залучити їх до ринку праці?

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

Спротив триває. У Криму ростуть проукраїнські настрої

На вулицях тимчасово окупованих населених пунктів півострова суттєво побільшало жовтих стрічок, патріотичних графіті та листівок з антивоєнними закликами. У такий спосіб небайдужі громадяни дають зрозуміти, що повернення півострова під контроль України неминуче.

Затверджені зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих

Наказом Мінреінтеграції від 12 квітня 2024 року № 108 внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією.