10 років спротиву. Історія Олександра Тарапона

Олександра Тарапона позбавили волі у березні 2022 року за «дискредитацію російської армії». Випадок Олександра – один із перших, коли в окупованому Криму незаконно застосували кримінальне переслідування й ухвалили реальний вирок у «справі», пов’язаній із «дискредитацією армії рф».

10 років спротиву. Ілімдар Ходжаметов: «Кримські татари понад усе прагнуть наблизити перемогу і повернутися в Крим»

Наша розповідь – про Ілімдара Ходжаметова, кримського татарина, активіста, а сьогодні ще й військовослужбовця Збройних Сил України. На захист Батьківщини він став відразу після повномасштабного російського вторгнення –– без жодних вагань.

Обери свій переможний шлях до сучасної України. Цікаві факти про Українську бригаду Холодний Яр

Ставай у стрій пліч-о-пліч з нами! Ми вже навчились - навчимо і тебе. Обирай самостійно підрозділ і долучайся до ЗСУ.  Телефонуй на гарячу лінію: 0800300441.  Разом переможемо!

Реабілітація дітей з інвалідністю у 2024 році

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 березня 2019 року № 309 (зі змінами) визначено порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення реабілітації дітей з інвалідністю.

Військовий коледж сержантського складу запрошує на навчання

Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснює профорієнтаційну роботу з набору кандидатів на навчання на новий навчальний період 2024-20269 років