Результати засідання комісії з питань захисту прав дітей при Коломийчиській військовій адміністрації

15 квітня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дітей при Коломийчиській військовій адміністрації. Члени комісії затвердили індивідуальний план соціального захисту дитини-сироти, яка є мешканкою Коломийчиської громади. Наразі дівчинка перебуває під опікою.

Оздоровлення і відпочинок дітей за принципом «гроші ходять за дитиною»

В 2024 році продовжено реалізацію експериментального проекту щодо надання та оплати послуг з оздоровлення і відпочинку дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, за принципом «гроші ходять за дитиною».

Безкоштовні путівки для дітей пільгових категорій у МДЦ «ДПУ «Артек» у 2024 році

У Міжнародному дитячому центрі «Артек», основна частина якого зараз розміщується в закарпатському регіоні, безоплатно зможуть оздоровитися ще більше дітей, які потребують особливої соціальної уваги і підтримки.

Представники Коломийчиської громади взяли участь у Всеукраїнському форумі по відновленню України

11 квітня в Києві пройшов форум по відновленню України «Recovery Construction Forum Ukraine», у якому взяли участь представники Коломийчиської військової адміністрації. На форумі обговорили поточні виклики та ефективну координацію зусиль щодо відбудови України.

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).