Спротив триває: Що таке Кримська платформа та чому вона актуальна і сьогодні

Кримська платформа – дипломатична ініціатива, мета якої є домогтися деокупації Криму за підтримки міжнародних організацій та лідерів країн світу. Президент України Володимир Зеленський під час виступу на 75 сесії Генеральній Асамблеї ООН у вересні 2020 року закликав країни світу взяти участь у створенні Міжнародної «Кримської платформи». У березні 2021 року президент затвердив «Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованого Криму».

Долучайся до ЗСУ! Захищай країну та свою родину

Вітаємо! ЗСУ запрошують тебе долучитися до нас. Разом ми будемо захищати свободу та незалежність нашої країни. Твої навички та відданість стануть ключовими для нашого успіху. Долучайся, ми чекаємо на тебе! Телефонуй на гарячу лінію: 0800300441

Буча: відбудова після деокупації

Засідання Секції Асоціації міст України з розвитку деокупованих та тимчасово окупованих громад, в якому взяла участь начальниця Коломийчиської військової адміністрації Галина Радченко, продовжилося 13 березня Київською платформою сприяння ВПО та відвідуванням відбудованих об’єктів у місті Буча Київської області.

Сьогодні - День українського добровольця

Це Свято є новим для національного календаря України, проте явище, якому воно присвячено, споконвіку супроводжує дружній український народ. Яскрава національна риса, благословення і традиція українського народу - бути небайдужим до свого сьогодення та майбуття, до долі своїх дітей, честі і пам’яті своїх славних батьків.

Оздоровлення та відпочинок дітей Коломийчиської громади у 2024 році

Роботу з підготовки та проведення кампанії з оздоровлення та відпочинку дітей Коломийчиської громади розпочали ще у лютому 2024 року. Відповідає за оздоровлення дітей начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Коломийчиської сільської ради Олександра Маслякова.