Привітання сільського голови з Днем Села!

 

Шановна громадо!

     Від щирого серця та з великим задоволенням вітаю Вас з нагоди святкування світлого родинного свята – Дня села Коломийчиха!

         День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися у нашому мальовничому селі з неповторним українським колоритом і традиціями. Впевнено можу сказати, що найбільшим її багатством є ви, його жителі – щирі, привітні та гостинні люди. І лише Ваше уміле господарювання, любов до рідного села стали основою втілення в життя найзаповітніших мрій, всіх добрих справ та задумів кожної сім”ї.

         Славна історія нашого села є часткою історії нашого району, області,  держави. А історію творять люди. І головна заслуга в цьому наших пращурів та ваша, дорогі односельці. Особлива шана та подяка людям старшого покоління, чия мудрість та життєвий досвід нині допомогають молодим розвивати рідне село та підтримувати славетні традиції.                                              

     Дорогі земляки! Низький уклін вам за самовіддану працю, за любов до рідного села, за внесок у розвиток та добробут громади. Від імені сільської ради, виконавчого комітету та від себе особисто щиро вітаю Вас з Днем села! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, родинного затишку, радості і миру. Нехай щастя, любов та достаток живуть у кожному домі та у кожній родині. Хай доля ласкавою буде до вас, дарує щасливі літа, чистого неба і просто людського тепла. Нехай серця наповнюються гордістю за своє рідне село, прагненням до єдності та порозуміння, а ваша плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього. А нашому селу – процвітання, стабільності та розвитку. З Днем народження село Коломийчиха!

 

З повагою сільський голова Олександр МАРТОВИЦЬКИЙ

                                                 Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису