Дорогі школярі, ветерани педагогічної праці,

вчителі та батьки!

 

      Щиро вітаємо Вас з початком нового навчального року, з Днем знань – всенародним святом мудрості, добра, натхнення та нових відкриттів.

Це – день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з Вас. Усім, хто 1-го вересня прийшов до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з вчителями, зустріти добрих і надійних друзів. А особливо, нашим дорогим першокласникам – ніколи не зупиняйтеся на дорозі Знань, вона цікава і по-справжньому нескінченна!

Роки навчання — найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. У нашій пам’яті назавжди лишаються імена улюблених учителів, гордість за рідну школу.

Ми бажаємо всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах наших навчальних закладів. Цінуйте своїх учителів — людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників. Будьте впевнені у власних силах і здібностях.

Зичимо всім школярам сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог у новому навчальному році!

З найкращими побажаннями та вірою у Ваше добре майбутнє!

Ще раз вітаємо всіх, дорогі друзі, з новим навчальним  роком !

 

Зі святом Вас ! Успіхів Вам у праці та навчанні!

 

                    З повагою, сільський голова  Олександр МАРТОВИЦЬКИЙ та депутатський корпус Коломийчиської сільської ради