Раді повідомити, що проєкт «Співпраця громад Сватівського та Сєвєродонецького районів з метою популяризації велотурузму» громадської організації «Луганочки» став переможцем конкурсу малих грантів в рамках Компоненту «Місцеве самоврядування та реформа децентралізації влади» Програми ООН із відновлення та розбудови миру. Зараз відбувається активна фаза підготовки до початку реалізації проекту. В рамках проекту передбачається підписання меморандуму про розвиток велотуризму між громадською організацією та Сватівською, Нижньодуванською, Коломийчиською та Кремінською громадами партнерами, проведення ряду онлайн круглих столів, за підсумками роботи яких буде розроблено вело маршрути та вело концепцію. Слідкуйте за ходом реалізації проекту на сайтах громадської організації та громад-партнерів.

Для довідки:

Проєкт «Співпраця громад Сватівського та Сєвєродонецького районів з метою популяризації велотурузму» реалізується ГО «Луганочки» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія - Плюс» в межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Програма ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН:  Програма розвитку ООН (ПРООН). Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок(ООН Жінки).Фонд ООН у галузі народонаселення(UFNPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН(ФАО).

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз(ЄС), Європейський інвестиційний банк(ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

Фото без опису