За ініціативою Громадської організації «Міжнародна асоціація волонтерів, переселенців та біженців України» готується до старту Соціальна програма «Соціальна картка «ВОЛОНТЕРСЬКА».

«Соціальна картка «ВОЛОНТЕРСЬКА» - це персоніфікована цифрова (віртуальна) банківська картка лояльності у смартфоні, призначена для підтримки волонтерів, внутрішньо переміщених осіб та біженців, це унікальний проєкт, який не має аналогів в Україні, за допомогою відповідного програмно-технологічного забезпечення дозволить кожному власнику отримувати пільги та переваги, як наприклад: гарантований подарунок на день народження, цілодобова всеукраїнська юридична консультація, соціальна, психологічна, адвокатська, правова безкоштовна допомога та захист учасникам та їх сім’ям, отримувати необхідну допомогу, підтримку та лояльність соціально відповідального бізнесу, знижки на різні товари та послуги партнерів соціальної програми за спеціальною ціною, безкоштовні або пільгові квитки на відвідування культурних заходів, освітніх, оздоровчих та розважальних програм для учасників та членів їх родин, індивідуальні пропозиції, свіженьку інформацію про акції, особливі знижки, персональні бонуси та кеш бек, отримання соціальних виплат і матеріальної допомоги без комісій та ще багато можливостей карти, які збільшуватимуться щодня.

У кожного бізнесу може бути своя система бонусів, з цієї причини буде запроваджено соціальні три типи карток: «Волонтерська», «ВПО» та «Біженець» з різними умовами за категоріями для волонтерів, ВПО та біженців. Ми створюємо умови для соціальної захищеності волонтерів, переселенців та біженців, а також залучаємо бізнес до розвитку соціального підприємництва в Україні. Планується приєднання представників торгівельних мереж, центрів надання послуг, окремих компаній до Програми по всім областям України, які надаватимуть пільги, знижки на товари, деякі безкоштовні послуги. Перед замовити картку можна на сайті Асоціації: http://associationvolunteersukraine.com В Україні зараз налічується понад 11 млн. волонтерів, майже 5 млн. ВПО та 8 млн. біженців за кордоном. Всі ми щодня вирішуємо велику кількість проблем різного характеру: матеріально-економічних, юридичних, медичних, психологічних, реабілітації, працевлаштування, організацію дозвілля, відпочинку тощо. Іноді кількість проблем та умови, в яких потрібно ці проблеми вирішувати, виснажують і волонтерів, і ВПО, і біженців та призводить до їх емоційного вигорання. Картки стануть дуже корисним інструментом протидії цій ситуації. Віримо, що цей проєкт буде успішно реалізовано і допоможе багатьом вирішити нагальні проблеми спільними зусиллями. Наразі ведуться перемовини щодо партнера банківської установи та партнерів програми лояльності та підтримки, про результати повідомимо додатково. Дякуємо за підтримку та запрошуємо до співпраці!