Шановні мешканці громади ! Дорогі земляки!

Прийміть щирі вітання з нагоди найвизначнішого свята нашої держави – Дня Незалежності України!

Другий рік поспіль ми відзначаємо свою Незалежність у стані повномасштабної війни. Та ця війна триває вже майже десять років. А до цього маємо ще значно довший шлях героїчної боротьби нашого народу за відновлення української державності.

Ми потерпаємо від російського терору, але Україна гідно тримає удар і демонструє непересічні спроможності наших сил оборони та цивільного населення захищати державу і звільняти свою землю від окупантів.

Єднання Українського народу навколо захисту своєї держави, незалежності та європейського вибору, феноменальна стійкість та сміливість українців, наша ефективна офіційна і народна дипломатія сприяють потужній підтримці України цивілізованим світом та ще яскравіше на контрастах підкреслюють справжню личину покидьків і васалів кремлівського режиму, від яких день за днем відвертається кожен, хто має гідність .

Хай кожен герой повернеться додому живим і неушкодженим, сповненим сили духу і невичерпної енергії.

Нехай у темні години ворожої навали в серці яскраво горить Шевченківський вогонь до рідної України - країни гір і степів,швидких річок і золотих полів , зелених лісів і глибоких морів, відважних і гордих, гідних і люблячих людей.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою,

Начальник Коломийчиської СВА

Галина Радченко

Фото без опису