Фото без опису

Нагадуємо жителям Коломийчиської громади про роботу КНП «Коломийчиський центр первинної медико-санітарної допомоги». На сьогодні в центрі працюють сімейний лікар та медсестра.

Прийом громадян ведеться дистанційно або безпосередньо у пункті видачі гуманітарної допомоги у Харкові.

Сімейний лікар - Ізюмська Олена Вікторівна, має спеціалізацію – невропатолог. Веде прийом громадян з понеділка по п'ятницю з 8.00 до 17.00 за телефоном/вайбер +38 095 007 2315 .

Лікар надає консультації, має можливість виписати електронні рецепти на препарати. За необхідності можна отримати електронне направлення до вузького спеціаліста та на деякі обстеження, наприклад УЗД чи ФГДС (фіброгастродуоденоскопія).

Також можна отримати електронний рецепт по програмі «ДОСТУПНІ ЛІКИ» - це препарати від тиску, препарати, які застосовуються при захворюваннях на цукровий діабет та астму. За електронним рецептом в аптеках ліки можна отримати безкоштовно або з доплатою (залежить від виробника препарату).

За більш детальною інформацією звертайтеся до лікаря чи медичної сестри Мирошниченко Юлії Миколаївни за телефоном: +38 050 058 9634.

Безпосередньо медичну допомогу можна отримати щовівторка та п'ятниці з 10.00-13.00 у пункті видачі гуманітарної допомоги за адресою: м. Харків, пров. Квітки-Основ'яненка, 4/6.

Медичні працівники КНП «Коломийчиський центр первинної медико-санітарної допомоги» намагаються максимально надати допомогу в тому форматі, який можливий на даний час.

Працюємо для людей, сподіваємося на перемогу, повернення до рідних домівок та відновлення повноцінної роботи на рідній землі.