20 лютого відбулося перше в цьому році онлайн-засідання комісії з питань виплати грошової допомоги Захисникам та Захисницям, які беруть/брали безпосередню участь у стримуванні збройної агресії рф проти України.

Фото без опису
Грошова допомога учасникам бойових дій, які зареєстровані на території Коломийчиської громади, виплачується в рамках місцевої програми «Громада - Захисникам і Захисницям України». Минулого року по цій програмі було виплачено 228 тисяч гривень.

Під час засідання начальниця відділу з питань забезпечення соціальних та публічних послуг військової адміністрації Неля Гайдидей інформувала присутніх, що до Коломийчиської СВА надійшло 15 заяв разом із пакетами відповідних документів.

За результатами засідання члени комісії на чолі із головою Оксаною Пилипчук вирішили звернутися до начальниці Коломийчиської військової адміністрації Галини Радченко щодо надання грошової підтримки 15-ти жителям громади, які безпосередньо брали/беруть участь у захисті України під час війни, а також які проходять навчання у вищих військових навчальних закладах та військових навчальних підрозділах.

Реалізація програми «Громада - Захисникам і Захисницям України» продовжується. Всіх зацікавлених осіб просимо звертатися до відділу соціальних послуг Коломийчиської СВА за телефоном: 099-067-8694 або за телефоном «гарячої лінії»: 0508571893