Фото без опису

За рішенням Генеральної Асамблеї ООН, цей день має назву Міжнародний день прав жінок і миру. І скільки б різних думок з цього приводу не висловлювалося, це один з кращих свят, яке ми відзначаємо щорічно. Бо присвячений він матері, бабусі, дружині, донечці. Нехай цей день принесе тільки радісні звістки, родинний затишок та мирне небо над головою.

Історія появи міжнародного жіночого дня тягнеться ще з 1857 року. Вона проста і зрозуміла — відновлення справедливості по відношенню до жіночої статі. На сьогодні цивілізоване суспільство офіційно закріпило і вирівняло права жінок, на скільки це здалося можливим і доцільним.

І це дало свої плоди. Найвищі показники тесту IQ (в тестах на читання, швидкість сприйняття і асоціативне мислення) належать жінкам. Цікаво, що жінка краще бачить в темряві. Крім цього, у жінок набагато краще розвинений периферичний зір, і вони з легкістю сприймають побачене ними в цілому. Крім того, у жінок більше смакових рецепторів, ніж у чоловіків. Жінка витривала і в цьому вона перевершила чоловіка.

Тому можна прийти тільки до одного висновку: чоловік і жінка абсолютно різні, але абсолютно рівні між собою. Тому бережемо один одного, бережемо родину, бережемо Україну.