Фото без опису

З метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості, відповідно до вимог статті 12 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку» (далі - Закон), проєкт Програми соціально-економічного та культурного розвитку Коломийчиської міської територіальної громади на 2024­-2027 роки (далі - проєкт Програми) та Звіту про стратегічну екологічну оцінку (далі - Звіт про СЕО) розміщені на офіційному веб-сайті військової адміністрації в розділі «Документи державного планування», підрозділах «Стратегічна екологічна оцінка» і «Програма соціально-економічного розвитку» та внесені до Єдиного реєстру стратегічної екологічної оцінки.

Про оприлюднення проєкту Програми та Звіту про СЕО громадськість повідомлено на офіційному веб-сайті військової адміністрації та на сторінці військової адміністрації у Facebook.

Відповідно до вимог Закону громадські обговорення проводилися 30 днів з дня оприлюднення повідомлення, а саме - з 9 лютого 2024 року до 10 березня 2024 року включно. Зауваження та пропозиції від громадськості протягом встановленого строку не надходили.

Заступник начальника
військової адміністрації                                                                        Людмила ПАВЛОВА