Національним Фестивалем “Код Нації” оголошується проведення Всеукраїнського конкурсу до Дня Європи, який відзначається 9 травня.

Фото без опису

Головною метою Конкурсу є прагнення підвищити обізнаність про Європу та європейські цінності, її культурне, політичне та історичне надбання серед українського народу; утворення платформи для самовираження та розвитку власних талантів учасників в межах європейської тематики; утвердження європейської ідентичності українського народу та незворотності європейського та євроатлантичного курсу України.

На Конкурс усі охочі можуть подати власні творчі проєкти у таких номінаціях:

- образотворчі роботи,

- відеороботи,

- есе на тему “Україна - це Європа”,

- музичні та декоративно-ужиткові роботи.

Подача заявок на Конкурс відбувається на сайті: https://eu.kod-natsii.com/ з 01.05 по 31.05, оцінювання творчих проєктів по 09.06, а оголошення переможців Конкурсу відбудеться 10 червня на офіційних сторінках Фестивалю в соціальних мережах.

Також, для усіх охочих, Освітня платформа Фестивалю пропонує кинути виклик своїм знанням про Європу, склавши відповідне Тестування. Зареєструватись на нього можна на сторінці: https://eu.kod-natsii.com/test/ з 01.05 по 24.05, скласти тестування з 09.05 по 31.05, а отримати Сертифікат знавця Європи одразу після складання тестування!

Детальніше про умови участі та Положення на сайті Конкурсу: https://eu.kod-natsii.com/