4 червня в Харкові начальниця Коломийчиської військової адміністрації Галина Радченко та керівник Комунального некомерційного підприємства «Рубіжанська центральна міська лікарня» Дмитро Шведов підписали Меморандум про співпрацю.

Фото без опису

Метою цього Меморандуму є встановлення та узгодження принципів співпраці між Коломийчиською військовою адміністрацією та Рубіжанською міською лікарнею для забезпечення населення Коломийчиської сільської територіальної громади якісними медичними послугами та лікуванням.

Сторони зобов’язуються співпрацювати у напрямку забезпечення медичним обслуговуванням громадян Коломийчиської громади, в тому числі внутрішньо переміщених осіб, які потребують надання медичної допомоги. Особливо це актуально для внутрішньо переміщених осіб Коломийчиської громади, які проживають в Харківській області та Харкові.

Фото без описуФото без описуФото без опису

В рамках Меморандуму спеціалісти Рубіжанської міської лікарні надають спеціалізовану медичну допомогу в напрямках: консультування, обстеження та діагностика, фізична та медична реабілітація, психологічна реабілітація, нейрореабілітація, ерготерапія. Також Рубіжанська міська лікарня формує мобільні медичні бригади для надання медичної допомоги на виїзди до місць компактного проживання громадян Коломийчиської громади.

Рубіжанська міська лікарня розташована в місті Харків за адресою: вул. . Георгія Тарасенко 92 А, корпус "Г" (ст. метро Спортивна).

Записатися на прийом до лікаря можна за номерами телефонів:

+38097-047-44-32

+38066-277-53-78