11 червня начальниця Коломийчиської адміністрації Галина Радченко разом із заступницею Людмилою Павловою їздили до Краснограду Харківської області, де проживають переселенці Коломийчиської громади. На меті було відвідування родини Граневських, які евакуювалися зі Стельмахівки.

Фото без описуФото без опису

Спочатку Наталія разом з чоловіком Геннадієм та його матір’ю проживали у гуртожитку. Але невдовзі Геннадій помер. Сьогодні Наталія доглядає 84-літню Лідію Максимівну. Вона майже не ходить, тому почувала себе дискомфортно у гуртожитку.

Адміністрація Красноградської територіальної громади нещодавно відремонтувала однокімнатну квартиру зі всіма зручностями в одному із будинків та запропонувала родині Граневських переселитися туди. Пообіцяли, що родина може користуватися цим житлом стільки, скільки це буде потрібно.

За словами Галини Радченко, сім’я вже переїхала до нового помешкання і поступово обживається. В квартирі бойлер, купили холодильник та інші необхідні речі. Добрі люди допомогли з меблями та іншими речами, необхідними для нормального проживання.

«Ми теж привезли обідній стіл та два стільці, які передали волонтери. Ще привезли коляску, бо Лідія Максимівна маломобільна людина. Адміністрація Коломийчиської громади висловлює вдячність колегам із Красноградської громади за небайдужість до долі переселенців у цей складний для усіх нас час. Впевнена, що добрі справи завжди повернуться сторицею», — каже Галина Миколаївна.