Лікарі мобільної медичної бригади Рубіжанської центральної міської лікарні минулого тижня надавали медичні послуги переселенцям з Коломийчиської громади, які живуть в одному з харківських гуртожитків. Виїзд медиків до місця компактного проживання ВПО був організований адміністрацією Рубіжанської лікарні в рамках Меморандуму про співпрацю з Коломийчиською СВА.

Фото без опису

Виїзну бригаду лікарів очолила заступниця директора з медичної частини С.А. Голубцова. Цього дня пацієнтів приймали офтальмолог А.І. Гречишкіна, травматолог О.М. Челомбітько, кардіолог А.В. Коркунець, медична сестра Наталія Зембро.

Медичну допомогу отримали всі бажаючі. Люди перевіряли зір та за необхідності безкоштовно отримати окуляри. Травматолог обстежив рухові функції пацієнтів, а кардіолог перевірив відвідувачів на захворювання серцево-судинної системи. За результатами прийому лікарі або направляли пацієнтів у поліклініку Рубіжанської лікарні на більш широке обстеження організму, або їм прямо на місці безкоштовно видавали гуманітарні медичні препарати.

Фото без опису

Виїзди медичної бригади Рубіжанської лікарні до компактних місць проживання переселенців проводяться по мірі необхідності за графіком.

Звернутися за медичною допомогою до Рубіжанської центральної міської лікарні можна за адресою: м. Харків, вул. Георгія Тарасенко 92 А корпус "Г" (ст. метро Спортивна).

Записатися до лікарів можна за телефонами: +38097-047-44-32; +38066-277-53-78.