В рамках цільової Програми оздоровлення та відпочинку 4 липня до дитячого табору «Двіжок» в місто Іршава поїхали на відпочинок діти Коломийчиської громади. З Києва наших дітлахів, окрім їхніх батьків, проводжала начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Коломийчиської сільської ради Олександра Маслякова.

Фото без опису

«Сьогодні восьмеро дітей поїхали на 12 днів відпочивати у дитячий табір «Двіжок», який розташований на Закарпатті. Минулого року наші діти вже відпочивали у цьому оздоровчому закладі, залишились задоволені, тому і цьогоріч обрали саме його. Сподіваюсь, що під час відпочинку діти отримають незабутні позитивні емоції, а їхні батьки будуть задоволені», — каже Олександра Олександрівна.

На оздоровлення цих дітей за рахунок місцевого бюджету придбали путівки на загальну суму 198400 гривень. Ще одна дитина-сирота за рахунок державного бюджету вже відпочиває в таборі «Артек», який розташований в м. Київ, пуща Водиця.

Якщо хочете, щоб ваша дитина теж відпочила та оздоровилася, звертайтеся до ідділу освіти, культури, молоді та спорту Коломийчиської сільської ради за номером +380 98 122 76 60 (Олександра Маслякова)