Представниця Коломийчиської військової адміністрації Оксана Пилипчук 4 липня в Києві взяла участь у засіданні круглого столу з питання поступового формування концептуальних і правових засад інституційного відновлення Луганської та Донецької областей після деокупації, яке поєднує аналітичну складову та широке залучення до обговорення розроблених пропозицій по різним напрямкам.

Фото без опису

Засідання пройшло за участю представників органів влади та громадськості з метою узгодження загальних позицій за результатами досліджень з врахуванням поточного стану. Учасники обговорили результати моніторингу та аналізу офіційних сайтів/сторінок у ФБ військових адміністрацій, державних районних адміністрацій Луганської області по напрямкам прозорість та підзвітність роботи, характер комунікації влади з представниками громадянського суспільства, залучення мешканців громад до співпраці.

Експертне обговорення відбулося в рамках проєкту «Залучення громадськості сходу України до відновлення своїх громад», який підтримується Міжнародним фондом «Відродження». Проєкт реалізується ГО «Громадська ініціатива Луганщини» у співпраці з ВГО «Асоціація сприяння самоорганізації населення», ГО «Центр політико-правових реформ» та ГО «Асоціація «Відродження та Розвиток».

Фото без описуПрезентація обговорення