Жителі Коломийчиської громади можуть отримати юридичну консультацію, звернувшись до головного спеціаліста з юридичної та кадрової роботи Коломийчиської СВА Галини Кошової за тел.: 050-027-0341.

Фото без опису

В раках Меморандуму про співпрацю переселенці Коломийчиської громади, які проживають у Харкові та Харківській області, ще можуть отримати юридичні послуги у гуманітарному хабі Нижньодуванської селищної військової адміністрації, який працює за адресою: вул. Данилевського, 38. Періодично там приймають юристи від Данської ради у справах біженців та Міжнародного комітету порятунку. Слідкуйте за оголошеннями у соцмережах Нижньодуванської СВА або телефонуйте на «гарячу» лінію: +380687905632).

Також внутрішньо переміщені особи Коломийчиської громади за правовою допомогою можуть звернутися до найближчого місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги чи бюро правової допомоги, адреси яких розміщені на сайті системи безоплатної правової допомоги.

Отримати юридичну консультацію можна також зателефонувавши на Єдиний телефонний номер системи БПД 0800-213-103 (дзвінки в межах України безкоштовні).