З 4 липня вісім дітей Коломийчиської громади активно долучились до відпочинку у таборі «Двіжок». Сама установа розташована у мальовничому місті Іршава. Відпочинок у таборі триватиме до 15 липня.

Фото без опису

Дорога до місця перебування була комфортною та безпечною, бо вже від Києва для дітей адміністрація закладу організувала трансферт під супроводом відповідальної особи з табору  та медичного працівника.

За словами батьків, діти дуже задоволені відпочинком і кажуть, що «Двіжок» виправдовує свою назву, бо програма відпочинку дуже насичена і не дає нудьгувати ані хвилини.

— Мій син вже вдруге відпочиває у цьому таборі. Цього року його навіть умовляти не потрібно було, адже безпека перебування дітей там на вищому рівні. Крім мальовничої природи та сучасних локацій для занять творчістю та інших напрямків активного відпочинку, для дітей організоване 5-разове якісне харчування, постійний медичний супровід кваліфікованого медперсоналу, обладнане укриття у разі надзвичайних ситуацій. Думаю, такі умови задовольнять вимоги всіх батьків, які хвилюються за своїх дітей сьогодні, — розповідає Тетяна Троян зі Стельмахівки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

За словами дітей, на території табору дійсно створені всі умови для повноцінного та безпечного відпочинку: є критий та відкритий басейни, проводяться спортивні ігри, походи, різні квести, тематичні майстер-класи, гуртки та студії, виступи на професійній сцені, є сад з альтанками для відпочинку та багато ще чого цікавого, адже недарма цей табір називається «Двіжок».