22 липня відбулися засідання одразу двох комісій по наданню грошової допомоги громадянам Коломийчиської громади.

Фото без опису

Комісія з питань виплати грошової допомоги військовослужбовцям, які беруть/брали участь в обороні України, розглянула пакет документів, який надійшов  від учасника бойових дій Коломийчиської громади.

За результатами засідання члени комісії одноголосно ухвалили рішення щодо надання з бюджету Коломийчиської військової адміністрації щорічної грошової допомоги у сумі 12 тисяч гривень жителю села Стельмахівки в рамках місцевої програми «Громада - Захисникам і Захисницям України».

Таким чином в цьому році таку допомогу вже отримали 31 учасник бойових дій на загальну суму 372 тисячі гривень.

Також цього дня засідала комісія з надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям Коломийчиської  територіальної  громади. Члени комісії розглянули заяви від п’яти переселенців громади, які сьогодні вкрай потребують фінансової підтримки на лікування. Всі документи були детально вивчені і члени комісії ухвалили рішення про надання в рамках «Комплексної програми соціального захисту населення Коломийчиської територіальної громади на 2023-2025 роки» одноразової матеріальної допомоги усім особам, які звернулися.

Всього за цією Програмою з початку 2024 року отримали допомогу на лікування десять громадян та одна людина — допомогу на поховання загиблого на війні родича. З бюджету Коломийчиської СВА у 2024 році на допомогу цивільним витратили 40 тисяч гривень.

Реалізація місцевих програм продовжується. Всіх зацікавлених осіб просимо звертатися до відділу соціальних послуг Коломийчиської СВА за телефоном: 099-067-8694 або за телефоном «гарячої лінії»: 050-857-1893.