Станом на 7 серпня 2024 р. мешканцями Коломийчиської сільської територіальної громади через застосунок «Дія» подано п’ять заяв на надання компенсації за знищенні об’єкти нерухомого майна, які знаходяться на підконтрольній території уряду України в зоні бойових дій.

Фото без опису

Серед поданих три заяви від жителів Стельмахівки на отримання житлового сертифіката та по одній заяви від громадян Райгородки та Новоселівського – на отримання грошової компенсації.

Наразі Коломийчиською сільською військовою адміністрацією опрацьовується питання можливості обстеження об’єктів нерухомого майна на деокупованій території громади в зоні активних бойових дій.

Зверніть увагу, що заяви на отримання компенсації наразі подаються на об’єкти житлової нерухомості такі як — дачний будинок, житлове приміщення, житловий будинок садибного типу, квартира, приватний будинок, садиба та садовий будинок.

Як подати заявку на компенсацію за пошкоджене майно дивіться за інфографіці.  

За додатковою інформацією щодо надання компенсації за знищенні об’єкти нерухомого майна звертайтесь до спеціалістів відділу земельних відносин,  архітектури та житлово-комунального господарства Коломийчиської сільської військової адміністрації за телефоном: 0970858917 – Михайло Гречаний.