До Дня молоді, який відзначається в Україні 12 серпня, активісти Коломийчиської громади провели онлайн захід у форматі «круглого столу». Організаторами виступили волонтери Владислав Радченко та Андрій Кулягін.

Фото без опису

Участь у заході взяли близько 20-ти людей – молодь нашої громади, що живе в різних куточках України. Також була присутня начальниця Коломийчиської військової адміністрації Галина Радченко. Вона привітала присутніх зі святом молоді та побажала впевненості у завтрашньому дні, активно долучатися до життя нашої громади сьогодні, а після деокупації — повернутися додому та відроджувати рідний край. Адже без молоді відновлення громади неможливе.

Фото без опису

Захід розпочався з ушанування пам’яті хвилиною мовчання молодих військових Коломийчиської громади, що загинули за рідну Батьківщину: старшого солдата Василевського Сергія Сергійовича та старшого лейтенанта Доценко Миколу Вікторовича.

На заході обговорювалися актуальні питання та проблеми, з якими постійно стикається молодь: питання працевлаштування, економічні проблеми молоді, поводження в суспільстві, булінг, волонтерство тощо.

Радченко Владислав розповів про історію створення цього свята та про його важливість в сучасному суспільстві.

Фото без опису

Завдяки формату «круглого столу» на заході кожен мав змогу поділитися своєю волонтерською діяльністю, участю в зборах, акціях та волонтерських проєктах в різних куточках України.

Фото без опису

Молодь є рушійною силою будь-якого суспільства, а в часи війни - стає рушійною силою змін і відновлення. Молодь приносить нові ідеї, креативність і енергію, необхідні для інновацій та прогресу.

День молоді — це можливість відзначити досягнення, обговорити проблеми та підтримати молодих людей у їхніх прагненнях, починаннях та ініціативах.