Фото без опису

У підпорядкуванні Коломийчиської сільської військової адміністрація відсутні об’єкти критичної та соціальної інфраструктури.

В місті Красноград Харківської області на базі гуртожитку Красноградського педагогічного коледжу створене компактне місце тимчасового проживання для 17-ти внутрішньо переміщених осіб нашої громади. Станом на 1 жовтня у Харкові проживає 93 людини з Коломийчиської громади, а всього на території Харківської області зареєстровано 147 ВПО з нашої громади.

На випадок відключення світла гуртожиток забезпечений альтернативними джерелами енергії.

У Харкові працює центр видачі гуманітарної допомоги по вулиці Квітки-Основ’яненка для переселенців Коломийчиської громади. Центр організований в рамках співпраці Коломийчиської СВА та власника будівлі. Приміщення центру має централізоване опалення.

На випадок блекаутів на базі центру є можливість  розгорнути пункт обігріву для внутрішньо переміщених осіб Коломийчиської громади, які проживають у Харкові.

В центрі є генератори та необхідна кількість паливно-мастильних матеріалів, зарядна станція для заряджання телефонів, старлінг для доступу до інтернету, автономні засоби освітлення (свічки та освітлювальні прилади на батарейках), резервний запас продуктів харчування, питної води та ліків, місця для відпочинку.