Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно.

27 та 28 травня 2021 року пролунав останній дзвоник в Коломийчиському ліцеї, Куземівському ліцеї, Ковалівській гімназії, Райгородській гімназії та Стельмахівській гімназії Коломийчиської сільської ради.

Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!
Щиро вітаємо Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!
Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень.

Випускники ж сприймають останній шкільний дзвоник, як початок дороги у нове, доросле та самостійне життя. Попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення. Нехай світлою буде ваша дорога у самостійне життя, вистелена добрими справами, прогресивними ідеями та особистими перемогами! Хай поруч з вами завжди будуть вірні друзі, досвідчені колеги та мудрі наставники! Бажаємо Вам знайти свою життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави.
Сердечно дякуємо вчителям за  самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість.

Всім школярам бажаємо гарного відпочинку та яскравих вражень, вчителям – творчого завзяття, а випускникам – впевненості у власних силах та наполегливості у досягненні мети!

З повагою,

     Коломийчиська сільська рада

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису