Коломийчиська військова адміністрація вітає з Днем Збройних Сил України всіх доблесних і хоробрих чоловіків та жінок, які потужною стіною захищають рідну країну від окупанта!

Фото без опису

Українські військові – це справжня армія незламних та нескорених бійців, патріотів, які вже котрий рік в умовах війни демонструють мужність, звитягу, силу духу, волю та неабияке бажання перемогти ворога.

Саме на боєздатні Збройні Сили України покладають надії мільйони українців, які так мріють про мир, процвітання країни та її славу. І ці мрії обов’язково стануть реальністю, адже наш народ має свою історію та ментальність, а з тим і своє військо, яке сьогодні гордо відстоює право на недоторканність та незалежність нашої держави.

Шановні військові, ми щодня дякуємо вам, коли прокидаємося, і шлемо подумки добро, коли лягаємо спати. Любі наші янголи-охоронці, бажаємо вам не втрачати віри, завжди пам’ятати, що вдома на вас чекають рідні та близькі люди.

У цей день ми також схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!

Нехай Господь береже кожного українського воїна.

Слава Україні!

Слава її Збройним Силам!