Начальниця Коломийчиської військової адміністрації Галина Радченко бере участь у форумі-практикумі «Відбудова в Дії», яка проходить у Києві з 14 по 16 лютого.

Фото без опису

Метою форуму є презентація державних та міжнародних програм відбудови та розвитку постраждалих територій та демонстрація реалізованих проєктів відбудови громадами, тендери на відбудову для будівельних компаній, механізми контролю за дотриманням всіх ДБН, фінансові програми для громад та підтримки бізнесу, актуальні вакансії відбудови.

За словами Галини Миколаївни, під час роботи вже ознайомилися з досвідом відновлення Ірпінської громади та Бородянки Київської області, а також міста Харків.

Фото без описуФото без опису

Форум-практикум проводиться в рамках міжнародної будівельної та інтер'єрної виставки KyivBuild Ukraine 2024. Тут представники органів влади можуть знайти нових клієнтів з числа представників підприємств оптової і роздрібної торгівлі, будівельних організацій, а також професіоналів в області проєктування і створення інтер'єрів. Також можно взяти участь в майстер-класах, конференціях та батлах, а ще скористатися сервісом Business connect – це допомога в комунікації учасників з представниками будівельних компаній, девелопменту, виробників бетону і бруківки, дистриб’юторів та дилерів будівельних матеріалів.