Фото без опису

Де-факто сучасна російсько-українська війна розпочалася ще 10 років тому з окупації Криму та частини Луганської та Донецької областей, прикриваючись «миротворчими» гаслами про нібито захист населення цих регіонів, яких «пригнічувала українська влада».

Повномасштабне вторгнення росіян в Україну 2022 року остаточно викрило істині наміри путінського режиму — це не тільки захоплення нашої території, а й знищення української державності та національної ідентичності, геноцид Українського народу. І сьогодні ворог не має наміру зупинятися та готовий продовжувати агресію до досягнення своїх цілей.

Пов6номасштабний напад росії зумовив консолідацію української нації, і ця єдність стала основою організації спротиву. Зупинити наступ російських військ, зірвати їхні плани щодо захоплення України за лічені дні вдалося лише завдяки спільним зусиллям Збройних Сил України, Національної гвардії України, інших військових формувань, масового  волонтерського руху і простих українців, які піднялися на боротьбу з ворогом.

Наш героїчний опір став не лише боротьбою за свободу країни та виживання Українського народу. Сьогодні ми є форпостом вільної Європи та усього демократичного світу, запорукою їх безпеки та майбутнього. Без перебільшення, від перемоги України залежить стабільність у світі загалом.

Водночас наша держава ефективно стримує агресію і долає ворога завдяки потужній міжнародній допомозі.

Ми маємо й надалі залишатися консолідованими як усередині держави, так і на міжнародному рівні задля перемоги над агресором й розбудови демократичної правової Української держави в сім’ї європейських націй.