Роботу з підготовки та проведення кампанії з оздоровлення та відпочинку дітей Коломийчиської громади розпочали ще у лютому 2024 року. Відповідає за оздоровлення дітей начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Коломийчиської сільської ради Олександра Маслякова.

Фото без опису

За її словами, кампанію проводили через опитування в форматі гугл-форми та під час телефонного спілкування з батьками дітей, які підлягають оздоровленню. Станом на березень бажають оздоровитися чи відпочити у цьому році десятеро дітей. З них дві дитини з категорій діти-сироти та  діти, позбавлені батьківського піклування, решта дітей – зі статусом ВПО.

— У співпраці зі Службою у справах дітей Коломийчиської СВА також ми виявили дітей пільгових категорій, які мають право на отримання безоплатної путівки/путівки з частковою оплатою для оздоровлення в МДЦ «Артек». З батьками цих дітей провели роз’яснювальну роботу щодо безпечності відпочинку в МДЦ «Артек» як в Закарпатській області, так і в Пущі-Водиці Київської області, — розповіла Олександра Маслякова.

Оздоровлення дітей Коломийчиської громади проходитиме в рамках Програми з оздоровлення та відпочинку дітей на 2024 рік. На ці потреби в місцевому бюджеті заплановано 260 тис. грн.

Разом з тим ведуться пошуки громадських організацій, благодійних фондів та міжнародних організацій для співпраці у проведенні оздоровчої кампанії 2024.

Попередньо планується забезпечити оздоровленням та відпочинком дітей Коломийчиської громади в гірських регіонах України.

Інформаційна робота по кампанії з оздоровлення та відпочинку 2024 року триває. Усіх зацікавлених осіб просимо звертатися за телефонами: 098 122 7660 (Олександра Маслякова) або за телефоном «гарячої лінії»:  050 857 1893.