Фото без опису

Куяльник унікальний за своїми цілющими властивостями бальнеогрязьовий курорт України, один з найбільших курортно-рекреаційних комплексів північно-західного узбережжя Чорного моря. Сухий і теплий клімат, велика кількість сонячних днів, цілюща лиманова ропа, грязь, джерела мінеральної води створили умови для відпочинку та зцілення від багатьох хвороб.

На курорті функціонує Клінічний санаторій ім Пирогова з поліклінікою, водо- та грязелікувальницями, бюветом мінеральної води. Головний лікувальний профіль захворювання опорно-рухового апарату, нервової системи, урологічні, гінекологічні і деякі шкіряні захворювання при використанні в лікувальному процесі грязей Куяльницького лиману.

Мінеральна вода Куяльник - маломінералізована лікувально-столова хлоридна натрієва Миргородського типу при питному застосуванні ефективна при захворюваннях шлунку, кишечнику, дванадцятипалої кишки, жовчовивідної системи.

Посилання на офіційний сайт санаторію https://sanatoriy-kuyalnik.com/

Для детальної інформації телефонуйте на номер безкоштовної гарячої лінії санаторію 0800-50-50-82 або мобільний 067-184-48-62