4 липня пройшло чергове онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Коломийчиській сільській військовій адміністрації під головуванням керівниці центру Людмили Павлової.

Фото без опису

Під час засідання розглядалося питання діяльності Комунального некомерційного підприємства «Коломийчиський центр первинної медико-санітарної допомог» Коломийчиської сільської ради.

Директор підприємства Денис Шувалов  проінформував присутніх, що на даний час заклад не має ліцензії на право надання медичних послуг і наразі неможливо отримати її у зв’язку з тим, що територія знаходиться в зоні активних бойових дій.

В той же час він зазначив, що переселенці Коломийчиської громади можуть отримати безоплатні медичні послуги за Програмою медичних гарантій в Рубіжанській міській лікарні, яка дислокується у Харкові та з якою Коломийчиська адміністрація уклала Меморандум про співпрацю. Для цього людині потрібно заключити/поновити декларації (можна дистанційно) із сімейними лікарями цього закладу.

Члени Координаційного центру підтримки цивільного населення рекомендували директору КНП «Коломийчиський ЦПМСД» посилити роботу щодо інформування мешканців громади через офіційні джерела надання інформації про поновлення декларацій із сімейними лікарями та необхідність підтримки власного здоров’я.