25 липня головний спеціаліст з юридичної та кадрової роботи Коломийчиської СВА Галина Ладига-Кошова взяла участь в онлайн інформаційній сесії Національного агентства України з питань державної служби разом з Мінветеранів.

Фото без опису

На сесії обговорювались ініціативи, які мають на меті спростити для ветеранів та ветеранок пошук вакансій на посади в державних органах та органах місцевого самоврядування, адже їх професійна компетенція та прагнення до справедливості, прагнення до захисту нашої незалежності є надзвичайно цінною.

За результатами обговорення дійшли висновків, що така можливість буде забезпечена шляхом розміщення інформації про вакансію на Е-карті, доступ до якого ветерани та ветеранки можуть отримати на Е-ветеран.

Е-Карта вже допомагає ветеранам та ветеранкам, а також членам їхніх сімей та сім’ям загиблих оборонців знайти необхідні послуги, які надаються державою або різноманітними організаціями.

Тут зібрана інформація та адреси організацій, які надають психологічну підтримку, медичні послуги, проводять заходи з патріотичного виховання, а також надають інші послуги з розвитку ветеранських об’єднань, підприємницьких ініціатив ветеранів тощо.

Алгоритм роботи з сервісом:

• Перейти за посилання http://surl.li/sgcyju на сайт з електронною мапою.

• Обрати потрібну область, громаду, тип послуг.

• У  таблиці, що відкриється, ознайомитись з описом опцій, які надаються у межах обраної послуги.

• Обрати організацію та відвідати її за вказаною адресою для отримання потрібних послуг.

Для полегшення пошуку необхідних сервісів електронний ресурс дає змогу відфільтрувати інформацію за такими критеріями:

• місцем надання послуг в областях і громадах;

• типами послуг;

• їхнім описом, категорією отримувачів та умовами надання.

Для зручності користувачів і повноти даних електронна карта оновлюватиметься щодня.