Представниця Коломийчиської військової адміністрації Оксана Пилипчук взяла участь у регіональній конференції з економічної рівності «Зе!Жінки Луганщини», яка пройшла 25 жовтня в Києві.

Фото без опису

Захід об’єднав жінок-лідерок, громадських активісток, представниць державних структур, які працюють у напрямку зміцнення економічних можливостей України.

Під час панельних дискусій обговорювали державну підтримку українок під час війни: про рівність в оплаті праці для жінок і чоловіків, про грантові програми «Власна справа», про навчання для здобуття нової професії, про підтримку родин військовослужбовців, про державну програму «5-7-9», про покращення роботи матерів.

Модератором заходу була регіональна лідерка руху «Зе!Жінки» Марія Терновська, а спікерами конференції виступили представники керівництва Управління ДПС у Луганській області, Луганського обласного управління АТ «Ощадбанк», Старобільського районного центру зайнятості.

Також учасники конференції поділилися особистими історіями та власним досвідом роботи в умовах повномасштабної війни, а також проблемами, з якими стикаються підприємиці Луганщини.