9 лютого лікарі мобільної медичної бригади Рубіжанської центральної міської лікарні провели медичний огляд переселенців Коломийчиської громади, які проживають у Краснограді Харківської області. За словами заступниці директора з медичних питань лікарні Світлані Голубцової, це стало можливим завдяки підтримки керівництва Коломийчиської військової адміністрації.

Фото без опису

Начальниця адміністрації Галина Радченко розповіла, що це початок співпраці між Рубіжанською лікарнею та Коломийчиською адміністрацією у напрямку надання кваліфікованої, вузькоспеціалізованої медичної допомоги переселенцям Коломийчиської громади.

− В Краснограді проживає чимало переселенців з нашої громади. Всі вони отримали консультації у профільних лікарів – офтальмолога, із захворювань опорно-рухового апарату, кардіолога. Але не тільки наші люди отримали допомогу. Лікарі приймали всіх громадян, які зверталися цього дня. Дехто приїхали з навколишніх населених пунктів. Окрім консультацій лікарі Рубіжанської лікарні безкоштовно надавали необхідні ліки, робили кардіограми, роздавали окуляри людям. Сподіваємося, що такі медичні огляди продовжаться і в майбутньому, − наголосила Галина Миколаївна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

КНП «Рубіжанська центральна міська лікарня» після релокації розпочала свою роботу 22 листопада минулого року у Харкові по вул. Георгія Тарасенка, 92а.

Це сучасний медичний Центр відновного лікування та реабілітації, де є все необхідне обладнання для надання кваліфікованої амбулаторної медичної допомоги дорослим та дітям. Сьогодні в лікарні працюють 17 висококваліфікованих спеціалістів, в тому числі сімейні лікарі. В лікарні можна пройти обстеження та лікування, також там проводять лабораторні дослідження, в тому числі гормональні дослідження, онкомаркери, інфекції, урогенітальні інфекції, гепатити, біохімічні дослідження та інші згідно вимог НСЗУ.

Лікарня працює з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 19.00, субота – з 8.00 до 16.00, неділя – вихідний.

Медична допомога надається безкоштовно.

Телефон реєстратури: 0970474432, 0662775378