Вітаємо

Вітаємо

Сьогодні свій день народження святкує староста Райгородського старостинського округу Коломийчиської сільської ради Лемішко Олена Анатоліївна.

Вітаємо

Вітаємо

Коломийчиська сільська рада щиро вітає з Днем народження депутата 8 скликання Коломийчиської сільської ради Лонського Євгена Броніславовича.

Вітаємо

Вітаємо

  Напевно не існує більш уважної роботи, ніж та, де стільки цифр! Бухгалтер гармонійно зводить дебет і кредит, стежить за рахунками і витратами, передбачає неприємності! У цей липневий день ми бажаємо Вам ясного розуму і безпомилкової роботи.

Вітаємо

Вітаємо

Коломийчиська сільська рада сердечно вітає з Днем народження директора Коломийчиського ліцею Коломийчиської сільської ради Галушко Ольгу Миколаївну.

"ЛУГАНЩИНА-ЦЕ УКРАЇНА"

"ЛУГАНЩИНА-ЦЕ УКРАЇНА"

Делегація від Коломийчиської ОТГ також брала участь у відкритому обласному фестивалі "Луганщина- це Україна" ,який проходив 18 червня у м. Кремінне.

Вітаємо

Вітаємо

Сьогодні 12 червня 2021 року щиро вітаємо з Днем народження депутата Коломийчиської сільської ради 8 скликання Чишко Євгена Павловича.

Міжнародний день захисту дітей

Міжнародний день захисту дітей

  Вже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

Останній дзвоник

Останній дзвоник

Останній дзвоник - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно.