Вітаємо!

Коломийчиська сільська рада вітає з Днем народження старосту Стельмахівського старостинського округу Коломийчиської сільської ради Гречаного Михайла Юрійовича.

Вітаємо

Коломийчиська сільська рада щиро вітає з Днем народження директора Райгородської гімназії Коломийчиської сільської ради Грабко Наталію Іванівну.

Вітаємо

Сьогодні свій день народження святкує староста Райгородського старостинського округу Коломийчиської сільської ради Лемішко Олена Анатоліївна.

Вітаємо

Коломийчиська сільська рада щиро вітає з Днем народження депутата 8 скликання Коломийчиської сільської ради Лонського Євгена Броніславовича.

Вітаємо

  Напевно не існує більш уважної роботи, ніж та, де стільки цифр! Бухгалтер гармонійно зводить дебет і кредит, стежить за рахунками і витратами, передбачає неприємності! У цей липневий день ми бажаємо Вам ясного розуму і безпомилкової роботи.

Вітаємо

Коломийчиська сільська рада сердечно вітає з Днем народження директора Коломийчиського ліцею Коломийчиської сільської ради Галушко Ольгу Миколаївну.

"ЛУГАНЩИНА-ЦЕ УКРАЇНА"

Делегація від Коломийчиської ОТГ також брала участь у відкритому обласному фестивалі "Луганщина- це Україна" ,який проходив 18 червня у м. Кремінне.

Вітаємо

Сьогодні 12 червня 2021 року щиро вітаємо з Днем народження депутата Коломийчиської сільської ради 8 скликання Чишко Євгена Павловича.

Міжнародний день захисту дітей

  Вже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування  дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.