Чергове онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Коломийчиській СВА

1 лютого відбулося онлайн-засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Коломийчиській сільській військовій адміністрації під головування заступниці начальника Людмили Павлової.

Особливості державної підсумкової атестації та вступної кампанії у 2024 році

Згідно із Законом України № 10092 «Про внесення змін до деяких законів України щодо державної підсумкової атестації та вступної кампанії 2024 року» НМТ (Національний мультипредметний тест) у 2024 році складатимуть лише ті, хто планує вступати до ЗВО. Тестування відбуватиметься у комп'ютерній формі. Вступники складатимуть іспит із чотирьох предметів. 

Навіщо в Коломийчиській громаді призначили відповідальну особу у сфері протидії торгівлі людьми

З метою оперативного реагування на випадки торгівлі людьми розпорядженням начальника Коломийчиської СВА  від 08.01.2024 року № 1-од  призначено відповідальну особу у сфері протидії торгівлі людьми на території Коломийчиської сільської територіальної громади. Такою особою стала начальник відділу з питань забезпечення соціальних та публічних послуг Неля Гайдидей.

Хто з ВПО буде отримувати виплати на проживання у 2024 році, а кому виплати можуть скасувати

26 січня  Уряд прийняв постанову про продовження виплат на проживання для ВПО. Виплату допомоги всім ВПО, які отримували її до 1 лютого, автоматично буде продовжено до 1 березня (без додаткового звернення). 

Зустріч в мерії Краснограду

23 січня, під час поїздки до міста Красноград Харківської області, начальниця Коломийчиської військової адміністрації Галина Радченко та її заступниця Людмила Павлова зустрілися із заступницею міського голови Краснограду Наталією Шаптала.