Прозорість і підзвітність: до НАЗК направлено інформацію про порушників правил декларування доходів

За дорученням Артема Лисогора, керівника робочої групи «Прозорість та підзвітність», триває перевірка додержання посадовими особами правил подання декларацій осіб уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2022-2023 роки.

Інформаційні матеріали до Дня героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна вшановуватиме пам'ять Героїв Небесної Сотні. Саме цей день 2014 року став переломною датою надії на краще майбутнє. 10 років тому багатонаціональний український народ пробудився і вступив у смертельну битву з тиранією за своїх дітей, за свою гідність та честь.

Форум-практикум «Відбудова в Дії» - день другий

Начальниця Коломийчиської військової адміністрації Галина Радченко продовжує працювати в Києві. 15 лютого − другий день роботи Форуму-практикуму «Відбудова в Дії», виявився не менш насиченим, ніж попередній.

Заряджені гідністю та жагою свободи

Український інститут національної пам’яті, Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – музей Революції Гідності підготували інформаційно-методичні матеріали «День Гідності та Свободи» з метою об’єднати мільйони людей, які усвідомили, що бути вільним і гідним означає бути відповідальним за себе, за своїх близьких, за свою країну.

До уваги страхувальників: Формуємо електронну трудову книжку працівника

Роз’яснення Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області щодо подання відомостей про трудову діяльність працівників та як відслідковувати стан обробки звернень на оцифрування трудових книжок.

Переселенці з Коломийчиської громади в Краснограді отримали вузькоспеціалізовану медичну допомогу

9 лютого лікарі мобільної медичної бригади Рубіжанської центральної міської лікарні провели медичний огляд переселенців Коломийчиської громади, які проживають у Краснограді Харківської області. За словами заступниці директора з медичних питань лікарні Світлані Голубцової, це стало можливим завдяки підтримки керівництва Коломийчиської військової адміністрації.

Відео: 73,5 млн грн повернуло державі Управління стратегічних розслідувань ГУНП у Луганській області

За словами Начальника Управління стратегічних розслідувань ГУ НП в Луганській області Євген Бєляєв, 73,5 млн грн повернуто державі Управлінням стратегічних розслідувань ГУНП у Луганській області (відео)